LIDT OM
KØKKENPIRATERNE
Hos Køkkenpiraterne lever og ånder vi for den gode mad- og eventoplevelse.
Det handler for os om at have gæsten i fokus, eksekveringen i top og at lade maden overraske positivt. Vi startede vores streetfood eventyr i 2017 og siden da har vi udviklet os fra udelukkende at være et køkken på hjul til at kunne levere en 360 graders serviceydelse fra konceptudvikling, eventplanlægning og afvikling
Stifter & indehaver
KØKKENPIRATERNE er stiftet af Søren Ross, som stadig er både styrmand og kaptajn. Søren, som er uddannet kok, ønskede tilbage i 2017 at udfordre streetfood branchen og bevise at hurtig mad også kan være velsmagende og lækker mad. Primært henvendt til messer og større festivaler blev KØKKENPIRATERNE hurtigt fast partner til Messecenter Herning samt indtog pladser til både Grøn Koncert og Smukfest.
Hvorfor ikke udfordre
hele cateringbranchen?
I 2020 lukkede alle festivaler og messer ned. Corona krævede at vi måtte gentænke eksistens grundlaget og med den rette bagage af erfaring rakte vi ud til både private og virksomheder som et alternativ til konfirmations- bryllups- eller firmafestmenuen. I dag er vi stolte over at kalde os leverandør til et bredt spektrum af kunder til et væld af forskellige arrangementer og events
Vores mission er at være mere
end blot en madleverandør!
Vi vil være den foretrukne når mange mennesker skal samles og bespises.
KOM MED OMBORD
JOB HOS OS?
Bag os har vi et kæmpe team af 60+ freelance medarbejdere, som alle yder en kæmpe indsats når vores mange foodtrucks sendes på landevejen. Bliv en del af vores team Vi søger løbende freelance folk til at hjælpe med afvikling af vores arrangementer.